Verschil in automaten

Het assortiment van Jura bestaat uit een product lijn voor de zakelijke- en particuliere markt. Het verschil in assortiment kunt u zien door te klikken op de 'professioneel' en 'voor thuis' (vlak boven deze tekst).

 

Wenst u professioneel advies, klik dan op Informatie aanvragen of stuur een email aan info@wijhoudenvankoffie.nl en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

 

Jura (Bron: www.nl.jura.com)

 

De Designfactor
Steeds meer verandert de keuken van werkruimte naar ontmoetingsruimte. Hier ontmoet men familie en gasten. Daarom beschouwen wij volautomaten voor koffiespecialiteiten ook als interieurstuk waarmee men goede smaak tot uitdrukking brengt.

 

Het strakke »Cool Nordic Design« oogt robuust en verenigt harmonieuze strakke lijnen met heldere oppervlakken. Veel oog voor detail evenals edele materialen en een uitstekende hanteerbaarheid ronden de voortreffelijke totale indruk af.

 

Een design beschouwen wij geslaagd als het ook na jaren nog fris en nieuw overkomt. Het winnen van internationaal gerenommeerde designprijzen is voor ons een bevestiging en aansporing tegelijk om door te gaan met het verschaffen van waar, ook visueel genot.

 

De Koffiekwaliteitsfactor
Na ruwe olie is koffie het belangrijkste gebruiksartikel ter wereld. Steeds meer fijnproevers over de hele wereld ontdekken het genot van speciale soorten koffie als ristretto, espresso, cappuccino en latte macchiato.

Op deze snelgroeiende markt levert JURA een assortiment producten van topkwaliteit met als enig doel het beste kopje koffie te zetten ongeacht welk melange wordt gebruikt of hoe de bonen zijn gebrand.

 

En omdat smaak even uniek en individueel is als wijzelf, heeft JURA geavanceerde technologieën ontwikkeld waarmee de koffie precies op onze eigen persoonlijke voorkeuren kan worden afgestemd. Het enige criterium zijn onze eigen smaakpapillen: de kwaliteit van de koffie zelf staat buiten kijf.

 

Duurzaamheid & Eco-Intelligence
Bewuste omgang met natuurlijke hulpbronnen. JURA construeert apparaten zo dat u er bij goed onderhoud vele jaren plezier van hebt. Deze filosofie richt zich actief tegen de wegwerpmentaliteit. Volautomaten staan voor het perfecte koffieresultaat van verse bonen. Ze bieden vrije keus van koffie en vermijden afval van verpakkingen.

 

JURA bespoedigt consequent de ontwikkeling van energiebesparende technologie. Al bij de eerste IMPRESSA van 1994 werd een uitschakelautomaat toegepast. Al jaren wordt met de Energie Spaar Modus max. 40% kostbare energie bespaard en de gepatenteerde Zero-Energy switch vermijdt stand-by energie.

 

Onze Kernactiviteiten

JURA concentreert zich op de volgende segmenten:

- Volautomaten voor thuisgebruik

- Volautomaten voor commercieel gebruik

 

Koffievolautomaten voor thuisgebruik:
Met hun excellente vormgeving, gebruiksgemak en superieure koffiekwaliteit vormen de IMPRESSA Z-, S-, J-, F-, en C-serie de perfecte oplossing in elke omgeving.

 

Koffievolautomaten voor commercieel gebruik:
De GIGA en IMPRESSA X-serie kan onder meer worden gebruikt in kantoren, cafés, kapsalons en autobedrijven en valt op door haar geavanceerde technologie, elegante vormgeving en gebruikersvriendelijke bediening. Met haar uitstekende prijs/prestatieverhouding en talrijke gebruiksmogelijkheden stelt zij een compleet nieuwe norm.

 

Onze kerncompetenties
Een innovatief product ontstaat niet zomaar. Daarvoor is het nodig dat nieuwe concepten, technologieën en vormgeving worden ontwikkeld. En elke dag probeert het team van JURA met hooggekwalificeerde en gemotiveerde productontwikkelaars, technici, vormgevers en marketingspecialisten antwoorden te vinden op slechts één vraag: hoe zullen espresso- en koffieautomaten er in de toekomst uitzien?

 

Om in zijn productiebehoeften te kunnen voorzien, is JURA een strategische alliantie aangegaan met een grote fabrikant die op zijn terrein tot de besten behoort. Alle espresso- en koffieautomaten van JURA worden vervaardigd in Zwitserland, evenals verreweg het grootste deel van onze kerncomponenten.

 

Naast de ontwikkeling van producten omvat onze expertise marketing, distributie, klantenservice en logistiek. Ons hoofdkantoor in Zwitserland zorgt voor marketinginstrumenten, deskundige dienstverlening en vervangende onderdelen.
 
Verkoop- en distributiebedrijven bouwen hun markt professioneel op dankzij een grondige kennis van de plaatselijke situatie. JURA is bezig zich te ontwikkelen van een prominent Zwitsers merk tot een dominante internationale speler op de koffiemarkt en een wereldwijd uniform imago is in dat proces van cruciaal belang.


Contact:

Wij houden van Koffie.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:  17194377

Tel:  040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvankoffie.nl