In ons assortiment hebben we 2 melanges koffiebonen beschikbaar. Deze 2 melanges zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en drinkbaarheid. Een melange is pittiger van smaak om ook een duidelijk koffie accent te creeren onder bijvoorbeeld een cappuccino. De andere melange is wat zachter van smaak.

 

Van beide artikelen houden we een relatief kleine voorraad aan zodat we een hoge omloopsnelheid kunnen realiseren, want ook bij gebrande koffie geldt: Hoe verser, hoe beter de smaak.

 

Hiervoor werken we samen met een Nederlandse koffiebrander die in staat is om kleine charges te branden die we onder eigen merk kunnen leveren. De 2 producten leveren we onder de namen Caffè Classico en Caffè Royale.

 

De producten zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. 

 

Caffè Classico
Een mooie volle espresso koffie met als kenmerk dat deze authentieke espresso bestaat uit 100% Arabica koffie waaronder een top Brasil die zorgt voor een kruidige afdronk. Net even wat krachtiger en ook uitermate geschikt voor een cappuccino met volle melk en pittige koffie.

 

               Prijs (inclusief levering en BTW): € 12,70 / kg

               (= 10,2 eurocent per kop)

 

Caffè Royale
Een kwalitatief hoogwaardige melange van geselecteerde blends. De blends zijn afkomstig uit Kenya, Guatemala en Colombia en ook deze melange bevat alleen Arabica bonen.

 

 

               Prijs (inclusief levering BTW): € 15,88 / kg

               (= 12,7 eurocent per kop)Contact:

Wij houden van Koffie.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:  17194377

Tel:  040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvankoffie.nl